Harold Porter

0939-119 33 12 Kod: 34 80

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Det gäller ditt liv! Och det finns lösningar och alternativ även i den svåraste situationen
Pengar – Romantik och Kärlek – Relationer – Personlig utveckling – Karriär – Hälsa
Vilken person är du mest intresserad att veta mer om? Dig själv förstås! Och så är det med dina vänner också. Tarot kan visa dig vilka resurser du har och vilka möjligheter du står inför.
Låt oss tillsammans väcka liv i den sovande jätten du har inom dig – ditt inre medvetande – som snabbt kommer att hjälpa dig lösa både stora och små problemen. Välj själv vad du vill arbeta med:
- Tarot
- Runor
- Coaching
- Healing
- EFT (passar utmärkt över telefonen)
Jag jobbar även med handanalys (Palmistry) med det kräver personliga träffar. Inte desto mindre mycket spännande!
Jag har dessutom arbetat med och verkat som instruktör i flera healingmetoder (Reiki, Quantum Touch, EmoTrance, EFT, Healing Touch). Numera samlar jag allt under benämningen Holistisk Healing. Jag är dessutom certifierad coach (på både person- och gruppnivå).
Här följer några andra utbildningar som jag genomgått och som du kanske kan få nytta av när du ringer: numerologi, tarotkonsult, klärvoajans, kristallhealing, alkemi, färgterapi, energiterapi enl. Barbara Brennan, transtillstånd, och  Paranormal Investigator. Det finns mer men den här uppräkningen får räcka. Fråga gärna om du vill veta mera men det betydelsefulla är ju att du får användning av min bakgrund!
Om du känner att något av det här intresserar dig är det bara att ring. Ring nu direkt, då kan vi komma ingång redan idag! Skriv gärna ner min personliga kod, då kan du nå mig när du behöver!
Det här kan du läsa om du vill:
När jag var liten spenderade jag mycket tid med min farmor, hon var en ”klok gumma” och vi hade mycket kul ihop. Vi kokade örter, gick med slagruta och ”spådde” med pendel (en guldring som hon fäste ett hårstrå i). Men allra bäst gillade jag när hon berättade spökhistorier för mig – jag låg i sängen och hon berättade från köksbordet med STOR INLEVELSE, till min fars stor förtret. ”Skräm inte upp grabben”, sa han alltid. Men jag blev aldrig rädd, snarare fascinerad. Mitt intresse för människan ligger idag på alla nivåer – mind, body, spirit, heart, energy!
Ett av mina favoritcitat låter så här: ”Bakom varje misslyckande eller hjärtesorg döljer sig fröet till en ännu större möjlighet eller framgång” Och en av mina favoritfrågor är:
”Om du inte kunde misslyckas, vad skulle du göra då?”
Ring nu!
Med vänlig hälsning
Harold Porter – praktiserande alkemist och professionell Tarotkonsulent

DELA MED DIG: