Helena

0939-119 33 12 Kod: 34 61

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Hej och ett varmt välkomnande till min sida!

Helena heter jag och jobbar här med Vägledning. Jag använder mig av Tarotkort samt budskap som kommer till mig genom andevärlden och änglarna.

Jag har alltid haft denna gåva, men har haft svårt att förstå att alla känslor och tankar som kom hela tiden, inte var mina! När jag väl förstod det gick utvecklingen fort framåt!

Jag tror på Högre makter och att det som händer sker av en anledning, men det är inte alltid meningen att vi ska veta varför, utan det är en läxa som varje individ måste lära sig själv inifrån.

Vägledningen är utifrån där Du befinner dig Just Nu, det är ändå Du som ansvarar för ditt liv och dina handlingar. Får man en vägledning idag, så är det inte alltid du får samma svar veckan efter. Livets händelser, saker som kommer i vägen, möten och personer gör att livet ständigt ändras.

Det är inte meningen att livet ska följa en rak väg, även den bäste har många stigar som leder bort från huvudleden, det gäller bara att inte gå vilse…

Jag tror på Attraktionslagen, det du ber om får du, så var försiktig med VAD Du ber om. Ordet ”inte” existerar inte där, så försök att känna och säga din önskan så positivt som möjligt. Ju mer du känner, desto starkare är energin.

Jag svarar inte på frågor om sjukdom, hälsa, död samt om andra personer. Frågorna ska vara Dina egna och vara formulerade utifrån Dig själv.

Välkommen att ringa mig!

Kärlek till Er 

DELA MED DIG: