Jessica

0939-119 33 12 Kod: 34 77

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Livscoach med mediala förmågor.
Jag hjälper dig att hitta glädjen och lyckas med det som är viktigt i ditt liv!

Jag är utbildad coach, certifierad av Global Sciences Foundation och arbetar för att sprida kunskapen om attraktionslagen och tankens skapande kraft.
Framgång och ett lyckligt liv handlar inte om vad du har utan om hur du mår. Du kanske vill bli frisk för att må bra eller så vill du ha en ny fin bostad. Kanske letar du efter mannen/kvinnan som kan ge dig kärlek så att du kan må bra. Eller så vill du gå ner i vikt för att må bra, eller få löneförhöjning eller ett bra arbete… Listan kan göras hur lång som helst. Allt handlar i grund och botten om att du vill må bra, eller hur?

Felet många gör är att tro att du först måste nå framgång för att må bra. Men det är precis tvärt om. När du mår bra och känner dig lycklig, då når du framgång. Attraktionslagen ger dig hela tiden mer av det du känner (eller vibrerar ut). Den svarar inte på dina tankar och önskemål som du formulerar, utan på det du känner och dina innersta värderingar.

Vägledning
Jag hjälper dig att upptäcka vad som egentligen utspelar sig i dina medvetna och omedvetna tankar och ger dig sedan konkreta råd och verktyg för att förbättra ditt välmående och ditt resultat. När du känner dig trygg, glad och älskad – då drar du till dig saker/händelser/människor som gör dig trygg, glad och älskad.
Står du inför ett vägval och önskar råd och guidning, ring mig så hjälper, vägleder och stöttar jag dig!

Änglakort
Jag är även medial och tar ofta hjälp av änglar och mina andliga medhjälpare (guider) som stöd i mitt arbete.
Även du har skyddsänglar och guider som gärna hjälper dig. Vill du höra vad dina änglar har att säga dig, ring mig!

Shamansk healing
Jag är utbildad i Shamansk healing som är en form av energimedicin, vilket innebär att behandlingen sker i ditt energifält (som omger den fysiska kroppen) samtidigt som du befinner sig i djup avslappning. I huvudsak går healingen ut på att energikroppen renas från ”tung energi” som har skapat blockeringar, så att ett friare flöde av livsenergi sedan kan leda till ett helande av din kropp och själ.

Jag arbetar även med soul retrieval, en teknik för att läka själsliga (ursprungliga) sår. Ett sår kan vara ett trauma eller en händelse som lett till ett beteendemönster som hindrar dig i livet. Shamansk healing kan dock inte göras på distans/telefon. 

DELA MED DIG: