Said

0939-119 33 12 Kod: 34 65

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Hej jag är Said och jag är här för att hjälpa dig att fatta rätt beslut och vägleda dig att göra dina val när du står i en skiljevägg.

Jag spår dig med tarotkort. Jag använder mig av dina födelsedatum och använder mig av astrologin och numerologi. Jag är född i en kultur som tror starkt på det okända, magi och spådom. Jag behärskar starkt min förmåga att känna av och förutse saker och händelser.  Min medialitet är något som varit ärftligt i min släkt sedan långt tillbaka i tiden.

Hela mitt liv har jag levt spontan och andligt, och gått djupt in i mig själv samt rest och träffat människor från olika kulturer. Jag har sökt kännedom i mig själv och andra. Jag finns här för dig när du är orolig.  Jag kan hela dig på avstånd då jag skickar till dig positiv och varm energi.

Jag kan sända dig positiv energi som du kan också behöva när du ska söka jobb eller gå på intervju.Tillsammans kan vi jobba på att få dig att känna positiv energi, energi som smittar av sig och skapar bra relationer i ditt liv. Ingenting är omöjligt eller dumt och med och mig du kan prata om allt, jag ger dig svar och visar dig det du inte ser.

اهلًا بكم لقراءة الطالع، والكشف وحساب الأبراج. كشف وفك السحر، جلب الحبيب، طلاسم للحظ والحب والعمل، اعمال واحجبة للوقاية من السحر والعين. والربط والحل. استخدم ورق الكشف لرؤية المستقبل ومعرفة أحاسيس ومشاعر حبيبك، وأدلك على أحسن طريقك للتعامل مع مشاكلك العاطفية والمهنية واليومية.

Said pratar arabiska som modersmål, svenska flytande, italienska flytande, franska (mycket bra kunskaper i detta språk), engelska, norska samt spanska kunskapsnivå konversation.

 

DELA MED DIG: