Anna-Karin, kod 33 99

0900-111 10 00

Kort- och fakturabetalning 0200-444 000

Från utlandet eller med utländsk telefon
Ring +46 40 640 10 10

Hej, Jag heter Anna-Karin.

Jag är medial, ser bilder, ”synsk” kallas det också, och ”hör” vägledande ord, och jag har stark intuition. Meditationen är en av mina styrkekällor. För vägledning arbetar jag med Tarot-kort, astrologi och läser händer.

Det sitter kanske i generna. En dag hittade jag spåkort i lådan i det ärvda skåpet. Var det farmors kort? Kanske. Då hade jag själv arbetat med Tarot i många år. Korten hade jag lärt mig själv från en bok och jag hade prövat mig fram genom att spå vänner, familj och arbetskamrater. De jag spådde tyckte att det stämde.

I min mammas släkt förkommer s.k. ”varsel,” d.v.s. den som är på väg att besöka någon trycker ned dörrhandtaget någon timma innan personen har anlänt. På så vis visste min mormor och mina mostrar när det var besök att vänta! Detta långt innan det fanns telefon.

En dag satte jag upp några lappar på stan om Tarot och Astrologi. Folk började ringa och sedan dess har det rullat på. Då blev jag proffs. Det är ungefär tjugo år sedan. Jag har fått många nya och återkommande kunder under årens lopp. Jag har hållit föredrag om Tarot, haft work-shops och kurser, arbetat som andlig rådgivare i drop-in-butiker, medverkat i flera TV-program och på mässor.

För att hjälpa dig kan jag se både framåt, bakåt och vad som finns omkring dig i nuet. Om du har problem, vill jag göra mitt bästa så att du kan finna din styrka, din glädje och din framtidstro. Det finns en lösning på varje problem, ofta sitter den i människans egen förmåga.
Viktigt att veta är att korten kanske inte alltid förmedlar det svar du förväntar dig, utan fungerar som vägledning, inspiration och stöd i de egna tankarna.

För dig som bara behöver prata så finns jag även att nå på Vägvalet. 

 

OBS - LEDIG TILLSVIDARE

SCHEMA
Tisdagar - Lördagar
Någon gång mellan 20:00-21:30 

Håll ett öga på linjen för att se när jag är tillgänglig.