Anna-Karin

0939-119 33 12 Kod: 33 99

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Jag är medial, ser bilder, ”synsk” kallas det också, och ”hör” vägledande ord, och jag har stark intuition. Meditationen är en av mina styrkekällor. För vägledning arbetar jag med Tarot-kort, astrologi och läser händer.

Det sitter kanske i generna. En dag hittade jag spåkort i lådan i det ärvda skåpet. Var det farmors kort? Kanske. Då hade jag själv arbetat med Tarot i många år. Korten hade jag lärt mig själv från en bok och jag hade prövat mig fram genom att spå vänner, familj och arbetskamrater. De jag spådde tyckte att det stämde.

I min mammas släkt förkommer s.k. ”varsel,” d.v.s. den som är på väg att besöka någon trycker ned dörrhandtaget någon timma innan personen har anlänt. På så vis visste min mormor och mina mostrar när det var besök att vänta! Detta långt innan det fanns telefon.

En dag satte jag upp några lappar på stan om Tarot och Astrologi. Folk började ringa och sedan dess har det rullat på. Då blev jag proffs. Det är ungefär tjugo år sedan. Jag har fått många nya och återkommande kunder under årens lopp. Jag har hållit föredrag om Tarot, haft work-shops och kurser, arbetat som andlig rådgivare i drop-in-butiker, medverkat i flera TV-program och på mässor.

För att hjälpa dig kan jag se både framåt, bakåt och vad som finns omkring dig i nuet. Om du har problem, vill jag göra mitt bästa så att du kan finna din styrka, din glädje och din framtidstro. Det finns en lösning på varje problem, ofta sitter den i människans egen förmåga.

Välkommen att ringa!

 

MITT SCHEMA ÄR FÖLJANDE:

TISDAG 20:00-22:00

ONSDAG 20:30-22:00

TORSDAG 20:30-22:00

FREDAG 20:30-22:00

LÖRDAG 20:00-21:00
 

DELA MED DIG: