Annica

0939-119 33 12 Kod: 33 53

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Jag heter Annica och det är mig du pratar med när du beställer en tarotläggning via mitt direktnummer.

För att beskriva mig lite så kan jag säga att jag har lagt kort i några år nu, intresset kom igång på allvar när jag gick en kurs i hur man skulle använda sina tarotkort. Det blev fler kurser i olika ämnen och som ni nog vet så drar man till sig de människor man ska möta i livet, så många kloka människor har korsat min väg. Som tur är så blir man aldrig fullärd, man lär sig hela tiden nya saker och utvecklar sig och tur är väl det.

Jag försöker lära mig lite av varje, sökare som jag är, så det har blivit lite pendel, kristallkula, runor, horoskop men det som jag brinner mest för är mina tarotkort och mina meditationer för det ger mig så mycket när jag vet att jag kan hjälpa andra människor, få dem att slappna av en stund, hitta sig själva. Att bara få landa i vardagen. Tarotkorten ger en bra bild på hur saker och ting var, är och kommer att bli. Jag ser snabbt ett mönster. Sedan är det ju inte bara en väg man kan gå utan flera, en del är i uppförsbacke och en del nerför. Valet är alltid ditt! Sedan så är det ju så att det är i uppförsbacken vi lär oss, kommer till insikt och växer som människor.

Det övernaturliga…*tänker*…fast jag skulle nog vilja kalla det ”det naturliga” har alltid funnits med i livet, lite annorlunda nu än när jag var liten bara.

När min ena dotter var rädd för spöken en kväll så sa jag till henne att -tänk om det är spöket som blir rädd för dig istället! springer till sin mamma och säger -Hjälp mamma en människa…. Jag fick henne att le i alla fall…..allting finns ju här runt omkring oss och jag tycker det känns bra även om man inte alltid förstår allt.

Välkommen med ditt samtal!


 
 

DELA MED DIG: