Marienn, kod 25 97

0900-111 10 00

Kort- och fakturabetalning 0200-444 000

Från utlandet eller med utländsk telefon
Ring +46 40 640 10 10

Hej, jag heter Marienn.

Med hjälp av Tarotkorten tittar jag på vad som finns runt omkring dig just nu, men också både bakåt, var det kommer ifrån, och framåt, för att hitta i vilken riktning du bör gå. Jag lyssnar, coachar och ger råd gällande relationer & samliv, kärlek till partner, barn & djur, kost & diet, vardagsbekymmer, förlovning & giftermål, hus & hem, flytt, resor, studier, arbete & ekonomi, investeringar, affärer & projekt, möten, samt andlig utveckling,

Känns livet upp och ner, bak och fram, eller in och ut, har du mist balansen, eller saknar du en helhet, i tillvaron? Det handlar ofta om mönster, och jag kan hjälpa så du inte fastnar i dom. Eller om du redan har gjort det, hitta vägar som du kan ta dig ur dom på, för att återskapa det du mist, eller få något bättre i stället.

Några situationer är svåra att påverka, men jag gör alltid mitt bästa för att du kan hitta dina styrkor, se dina möjligheter till att få glädje, och stötta dig i att våga börja tro på dina möjligheter till en bättre framtid. För det finns oftast en lösning alldeles om hörnet, om man bara återfår tron på sin egen förmåga.

För mig är Tarotkorten ett verktyg som fungerar som hjälp till självhjälp. Jag kan, i samarbete med Tarotkorten, hjälpa dig med det mesta, men du måste alltid själv göra valet, och använda din fria vilja till att bestämma dig för, om du vill göra som Tarotkorten råder dig till, eller inte.  
Jag har alltid kontakt till ænglar, och andra spirituella guider, som hjälper mig att besvara de frågor som du har, på det för dig bästa sätt. Jag ger raka svar på allt utom olyckor och död, som jag inte tolkar alls.

Jag har haft Tarotskola, work-shops, och deltagit på mässor. Dessutom arbetar jag mycket med bl.a. Aromaterapi, Australiska blomessenser, Magi Astrology, både kaldeisk och persisk Numerologi, drömtydning och kommunikation med djur. Erfarenhetsmässigt har jag passerat ett halvt sekel. I tidernas början var jag också med om att starta upp Astrobyrån, och arbetade här tills 2011, då jag fick nytt jobb som framtidsforskare på makroplan. Men nu saknar jag kontakten med ”vanliga” människor, som lever här och nu, i verkligheten, för mycket – så här har ni mig igen!

If Swedish isn’t your native language, I’m fluent, and will be happy to conduct a reading for you, in English.
Hvis du har vanskeligheder med at forstå svensk, tolker jeg gerne Tarotkortene for dig, på flydende dansk.

 

SCHEMA
Måndag 07:00-10:30
Tisdag 07:00-10:30
Onsdag 07:00-10:30
Torsdag 07:00-10:30