Rianna

0939-119 33 12 Kod: 34 67

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

Välkommen till min magiska värld. Rianna heter jag.

Ibland känns det som att man kan sitta på månskärvan vid midnatt och blickar ner på jordklotet som ser ut som en kryllande myrstack. Då tycks människors alla bekymmer så …. vad ska man säga…. onödiga. Inte oviktiga, men i ett större perspektiv känns det som att vi (inklusive mig själv) springer runt som speedade myror i jakten på…. ja vaddå ? Det kan man klura på.

Som min gamla mellanstadie magister alltid sa när något gick galet:

”Vad gör det om hundra år..?” Det var ett så härligt sätt att se på livet, så länge det inte skadade någon annan.

Tänk dig att det händer något som kanske känns lite jobbigt/deppigt längs vägen…. du tycker att livet är botten… Men så… visar det sig att hade inte det tråkiga hänt, så hade du inte träffat den där personen som blev så viktig för dig…. Det som från början tycktes vara negativt, blev till något roligt härligt och positivt… Livet är spännande!

Det är lite så här jag är, jag kan känna mig som mellan två världar. En fot på jorden och den andra i det fördolda… Så här har det alltid varit.

Därav mitt intresse för vad jag kan göra för andra människor som vill veta vad som väntar dem. Självklart underlättar livsvägen om man vet vad som väntar bakom nästa hörn. Jag har arbetat aktivt i 20 år med det mediala.

Min övertygelse är att vi har många milstolpar längs vägen och dessa är förutbestämda. Även vissa människor är förutbestämda att komma in i ens liv.

Däremot kan man välja själv att ta en krokig väg eller en som kanske är lite rakare mellan milstolparna. Det finns inget som säger att en rak väg är mer rätt än en som är krokig. Det avgör du själv, hur vägen ska se ut. Oavsett om vi väljer en rak eller krokig väg, så lär vi oss något på det. Väljer vi en snårigare väg till nästa milstolpe i livet, så kanske vi behöver mer tid på oss, därför väljer vi den krokigare vägen undermedvetet. Hur som helst så kommer vi fram till varje mål hur vi än går.

Som en klok själ sagt: Vart du än går, så gå dit hjärtat leder dig…..

Många vill få tidsangivelser och visst går det. Bara man är medveten om att det finns parametrar som kan påverka tiden i viss mån. Men sett ur ett livs perspektiv, så går det att pricka tider, kanske inte vilket klockslag du ska ta din ostmacka till frukost, men en smula större livshändelser funkar.

När jag spår/vägleder dig, så använder jag mig av länken till andra sidan och tredje ögat.

Ibland har jag verktyg med mig, såsom t ex numerologi, tarot och kristallkula. Jag använder känsel, hörsel, synen, känslor och bilder och mixar ihop det till en tolkning.

Jag har självklart 100% tystnadsplikt.

När du ringer mig så vill jag ge dig en stunds go healing medan vi pratar och jag möter dig med största ödmjukhet och värme för det du undrar över. Ingen fråga är för liten.

Du bestämmer helt och hållet längden på samtalet, jag pratar inte för att fylla upp tiden, utan du kan lägga på när och hur du vill. Vill du prata en minut så gör du det.

Jag är nyfiken på vad jag kan hjälpa dig med så känn dig varmt välkommen till mig med ett hallå i luren, så kan jag se vad som väntar dig runt hörnet…

Blessings,


 


 

DELA MED DIG: