När vi tolkar tarot

Naturligtvis visar vi respekt för sökaren – Dig som frågar – och berättar inte för någon annan vad tarotkorten visade. Av etiska och moraliska skäl lägger vi naturligtvis heller aldrig kort för någon som inte personligen har bett oss om det, vi är inga spioner!

Vi försöker vara nyanserade i våra tolkningar då ju inget är tvärsäkert – det beror ju på hur du själv agerar! När vi visar på de olika alternativ korten ger är vi ärliga, även om det mest är ”bråkiga” eller ”tunga” kort. Tarotlinjens tydare tar aldrig upp dödsfall eller väldigt svåra sjukdomar, annat än om du själv är medveten om detta redan innan, och då själv väljer att ta upp det. Vi gör alltid vårt bästa för att du skall få de råd som leder i en positiv riktning för dig, på ett snabbt och enkelt sätt. Vi lämnar dig aldrig ”i sticket”, utan försöker få dig att se det positiva som finns ”efteråt”. Väljer du däremot själv att vara destruktiv och lägga på luren är det inte mycket vi kan göra.

Vi kan aldrig se exakt vad du skall göra med ditt liv, det bestämmer du själv. Du har, som alla andra människor, din egen fria vilja och måste själv ta ansvar för ditt liv. Vi visar också respekt för oss själva och vill alltså inte att du försöker lägga över det ansvaret på oss.