Suna, kod 23 43

0900-111 10 00

Kort- och fakturabetalning 0200-444 000

Från utlandet eller med utländsk telefon
Ring +46 40 640 10 10

Hej, mitt namn är Suna.

Jag kommer från Polen, ett land som för evigt kommer att ha sin plats i mitt hjärta. Men ödet ville att jag skulle bosätta mig i det kalla Sverige.
Esoterik som på ett mystisk sätt dök upp i mitt liv har blivit min passion. Redan som en liten tös kunde jag känna länken med utomjordiska makter. Just då förstod jag inte vad det var. Just då trodde jag att alla kände som jag gjorde. Men rent intuitivt visste jag att jag inte borde berätta om det för nån...

Under ett sommarbesök hos min mormor hittade jag ett kortlek i en av hennes byrålådor. Mormor blev väldigt upprörd över mitt fynd och förbjöd mig att komma i närheten av korten...
Men dragningen till korten var stark och några år senare bestämde jag mig för att skaffa ett eget kortlek. Tanken blev till handling... När ja kom hem med den nyköpta kortleken spred  jag ut den på bordet och stirrade. Då hände det nåt märkligt men samtidigt mäktigt. Korten började tala till mig... Det var början på det fantastiska äventyret.
Så småningom fick jag reda på vad det var som gjorde min mormor så förargad. Min mormor var en szeptucha (ett slags medicinkvinna). Min farmor kunde kasta förbannelse. Min far var en siare - han förutsåg t o m detaljerna av sin egen död... Och jag ärvde deras förmågor.

Jag älskar livet, jag älskar människorna och jag älskar min passion. Jag hoppas att tack vare Astro kan jag hjälpa människorna att finna hoppet, kärleken och optimismen. Att hjälpa de hitta rätt väg ut ur en svår situation. Att med hjälp av mina kunskaper och erfarenheter sprida glädje, fördjupa själslig balans och underlätta ödets maskineri.

Du är hjärtligt välkommen att ringa mig om du behöver svar, om du har problem eller behöver en förklaring.
Jag talar svenska, polska och ryska.

 

SCHEMA

Jämna veckor onsdag och torsdag.
Ojämna veckor måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag.

Oftast inloggad eftermiddag och kväll.