Anna-Karin, kod 30 33

0900-111 10 00

Kort- och fakturabetalning 0200-444 000

Från utlandet eller med utländsk telefon
Ring +46 40 640 10 10

Hej, och hjärtligt varmt välkomna med ett samtal till mig Anna-Karin. Min direktkod: 3033. Jag är sierska, medium, djurkommunikatör och healer. Kan se försvunna djur och borttappade saker. Men av etiska skäl vill jag inte leta försvunna människor.

Jag värdesätter ständigt det enkla i livet. Står med båda fötterna på jorden. Ser det vackra i det lilla. Djur och natur är viktigast för mig. I naturen och vid vattnet hämtar jag min harmoni, balans och kraft.

Kommer från en gammal siarsläkt långt upp i Lappland med klarsynthet, blodstämmare och handpåläggare. Farfar var blodstämmare och spådde väder. Faster var handpåläggare och trollade bort sjukdom.

Precis som farfar och faster har jag lärt mig saker ifrån andra sidan. Och lär mig ständigt nya sätt att arbeta på ifrån mina andliga guider på andra sidan.

Själv har jag sett och haft kontakt med andra sidan och änglar sedan barnsben. Min huvudguide har jag haft stadig kontakt med sedan 5-års ålder. Änglarna kom när jag var 3 år.

Arbetar med ärkeänglarna och höga ljusguider. Arbetar även med kraften i naturen med trolltrummans och schamantrummans kraft. Det Schamanska arbetet ligger mig varmt om hjärtat.
Har lång erfarenhet av att vägleda och hjälpa.

Ser alltid allt utan verktyg/hjälpmedel. Men kan lägga tarotkort, och vanliga spelkort som en förstärkning i budskapen.

Är pacho (inkaindianerna) på fjärde nivån enligt den andinska traditionen av Elizabeth Jenkins Hawaii och Juan Pedro, Peru.

Har testat min mediala förmåga med Iris Hall (medium), London och jag innehar
internationellt spiritualistiskt medium- och healing certifikat.

Även utbildad i Tarot kortens värld av Iris Hall.

Certifierad Djurkommunikatör av Pehr Trollsveden, Sverige.
Och även certifierad Regressionsterapeut av Pehr Trollsveden.

Har certifikat av Sanaya Roman och Duane Packer, USA i att ha "Väcka upp min ljuskropp", med Orin och Daben, två höga ljusguider kanaliserade av Sanaya och Duane.

Reikimaster av Esbjörn Dahlman, Sverige.

Diplomerad Avancerad Medium och diplomerad Ghoostbuster (rena hus) av Terry Evans, Sverige.

I ett samtal med mig möts du av ett öppet hjärta och sinne, där du i trygghet kan prata om allt. Jag har stor livserfarenhet och dömer ingen.

Alla har vi ett lika värde. Alla gör vi misstag på vår livsresa. Jag hjälper dig att se just det unika vackra och värdefulla hos dig själv och i dina relationer. Ger lösningar på problem och situationer som uppstår i livet. Hur du kan gå till väga för att räta upp allt.

Ingen fråga är för stor eller för liten. Det du säger landar i tryggt förvar hos mig.

Alla frågor är välkomna. Det kan röra sig om kärlek, relationer, vägval, karriär, personlig utveckling, djurkommunikation, samtal med avlidna anhöriga.

Ger Healing, även till djur.
Bland det bästa I mitt arbete är att få vara en röst för djuren.

Du bemöts alltid med största respekt och empati. Jag ska göra allt för att du ska känna att du mår bra och att du känner att du fått de svar du behöver.

Ni är ALLA de viktigaste för mig och mitt TEAM på andra sidan❤️

Tro på dig själv och allt det goda i Livet.

Vi finns här för dig.

Kärleksfullt,
Anna-Karin
Min direktkod är: 3033

 

SCHEMA

För närvarande vet jag inte när jag kan logga in p.g.a. personliga skäl.

Jag finns oftast inne på dagtid, vissa kvällar kan även förekomma.