Anna-Karin, kod 30 33

0900-111 10 00

Kort- och fakturabetalning 0200-444 000

Från utlandet eller med utländsk telefon
Ring +46 40 640 10 10

Hej, och hjärtligt välkommen till dig som läser det här. Jag heter Anna-Karin och kommer att göra mitt allra bästa för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Till min hjälp har jag mina andliga vägledare på andra sidan, mitt TEAM. Jag kommer att finnas här för dig oftast alla dagar. Både dag- och kvällstid. Du når mig på direktkod: 3033.
Jag har genom livet lärt mig att hantera min andlighet. Jag har alltid sett, hört och kännt andra dimensioner. Men lägger gärna både tarotkort och änglakort för dig. Korten pratar och förmedlar budskap till dig som ska stärka och lyfta dig.
 
När vi hjälper dig är ditt bästa, ditt välmående i centrum. Förhoppningen är att du ska känna dig gladare, lättare till mods och kunna se framåt med tillförsikt i att allt ska ordna sig.
 
Sorgen efter en nära anhörig eller ett älskat husdjur kan vara tung att bära. Kanske kan vi lindra din sorg genom att vara länken mellan dig och den du älskar. Du kan få svar och visshet som hjälper dig att läka i din sorg. En hjälp till att lära sig leva med saknaden och tomrummet.
 
Kämpar du med att hitta balansen i livet. Vill du få hjälp med att bryta mönster. Kanske vill du lära dig att hantera situationer bättre. Vad än det må vara. Så hjälper vi dig gärna med både andlig- och personlig utveckling.
 
Vill du ha healing till dig själv eller nära och kära eller åt ett kärt djur så kan du få det. 
 
Om du tappat bort något som är värdefullt för dig så kan jag göra mitt yttersta för att du förhoppningsvis ska hitta ditt föremål igen.
 
Är duktig på att hitta bortsprungna/ försvunna djur. Och hjälper dig väldigt gärna med det. 
 
Ibland kan ett samtal med en djurkommunikatör vara en bra lösning på problem som man kan ha med ett husdjur. Då är jag länken mellan er. Förmedlar till dig vad som kommer upp. 
 
I ett samtal med mig vill jag att du ska känna tryggheten i att kunna få vara precis som du är och att du ska känna min respekt till dig. 
 
Om jag kan hjälpa dig må bra eller känna ett hopp i det tunga. Då är jag glad. Jag arbetar med hela mitt hjärta och min själ i detta.
 
Så välkommen med ett samtal till mig så börjar vi där.
 
Kram
Anna-Karin
 
 
Mina meriter:
- Internationellt spiritualistiskt medium- och healingcertifikat av Iris Hall, London.
- Certifierad djurkommunikatör.
- Utbildad Tarottolkare av Iris Hall, London.
- Pacho på fjärde nivån enligt inka indianerna av Elizabeth Jenkins, Hawaii och Juan Pedro i Peru.
- Reikimaster, Esbjörn Dahlman.
- Regressinonsterapeut.
- Diplomerad i husrening (ghostbusting).
- Diplomerad Avancerat mediumskap.
- Certifikat i att väcka upp ljuskroppen av Sanaya Roman och Duane Packer, USA.
- Schaman utbildning, Staffan Ljung, Årrenjarka.
- Ängla utbildningar.
 
 
SCHEMA:
Finns här för dig oftast alla dagar både dag- och kvällstid.
Du når mig på direktkod: 3033.